Pozvánka na exkurzi po zajímavých energo zařízeních v kraji

Věděli jste o tom, že i v našem kraji existuje několik míst, ve kterých obce nebo soukromí investoři vybudovali a provozují zajímavá energetická zařízení? Agentura regionálního rozvoje a Liberecký kraj se v rámci projektu Smart Akcelerátor LK snaží rozvíjet moderní energetická témata, a proto si Vás dovolují pozvat na exkurzi po energetických zařízeních.

Odborníci na toto téma se setkávají v rámci Platformy moderní energetiky, kterou organizuje projekt Smart Akcelerátor Libereckého kraje. Základní informace je možno shlédnout na tomto odkazu: https://1012plus.cz/cs/projekt/moderni-energetika-pro-liberecky-kraj

Pro členy Platformy i další zájemce, především z řad odborné veřejnosti nebo zástupců měst a obcí LK, je zde pozvánka na zajímavou akci – exkurzi po několika vybraných místech, která mohou inspirovat. Osobní návštěva a diskuze s provozovateli Vám ukáží zkušenosti z reálného provozu.

Připravena je pro Vás možnost návštěvy a krátký výklad během jednoho dne:

- malého větrného parku v Jindřichovicích pod Smrkem

- kotelny na biomasu v Chrastavě

- bioplynové stanice v Křižanech

- souboru pasivních domů Atrea v Koberovech

Akce se koná ve čtvrtek 23. listopadu 2023 od 08.30 – 16.00. Sraz registrovaných účastníků je nejpozději v 08:30 před vchodem do Evropského domu, U Jezu 525/4, Liberec. Povinnou registraci proveďte prosím v tomto odkazu nejpozději do 14/11/2023: ZDE  (počet míst je omezen!)

V případě dotazů kontaktujte: Tomáš Drašnar, ARR – Agentura regionálního rozvoje, spol. s r.o. , Projekt Smart Akcelerátor III. (tel.: +420 603 184 158, e-mail: t.drasnar@arr-nisa.cz)