SEMINÁŘ "JAK NA DOTACE"

Proběhl seminář "Jak na dotace", který pro Vás připravujil Sekretariát Regionální stálé konference Libereckého kraje. Přečtěte si o jeho průběhu.

  • JAKÉ JSOU TYPY DOTACÍ?
  • EXISTUJE NĚJAKÝ NÁVOD NA TO, JAK PRACOVAT S ŽÁDOSTÍ?
  • KDE LZE NAJÍT POTŘEBNÉ INFORMACE A RADY?

Odpovědi nejen na tyto otázky zodpověděli prezentující semináře, který připravil Sekretariát Regionální stálé konference Libereckého kraje v rámci informovanosti území o této problematice. Seminář byl určen široké veřejnosti a především těm, kteří rádi získali informace o tomto tématu. Součástí programu bylo především představení jednotlivých typů dotací, ale také činnosti Sekretariátu a Eurocentra Liberec, které pro Vás celoročně připravuje spoustu zajímavých akcí. Během semináře byla propagována putovní výstava "Otisky EU v Libereckém kraji" jejíž smyslem je představení úspěšně zrealizovaných projektů v kraji . V závěru měli účastníci možnost vyplnit kvíz a vyhrát hodnotné ceny, které pro úspěšné připravil Liberecký kraj.

Seminář se konal dne 9. září 2020 v Kulturním centru Střelnice Turnov, Markova 311. Program semináře naleznete níže nebo je ke stažení ZDE.

 

Prezentace ke stažení: 

Představení RSK 

Evropské dotační tituly

Národní dotační tituly

Krajské dotační tituly

Plány na období 2021+

program finalni