INVESTICE A ENERGETIKA - téma nejen pro obce a regiony

Ve dnech 26.-27. ledna 2023 se v Brně uskutečnila již 29. konference Národní sítě Zdravých měst ČR. Prezentace jsou k dispozici široké veřejnosti.

V Brně proběhla dvoudenní akce Národní sítě Zdravých měst ČR k velmi aktuálním tématům – investice a energetika. Na akci se celkem sešly tři stovky zástupců měst, obcí a regionů a vyslechli si řadu zajímavých příspěvků například na téma spolupráce s investory, společné projekty podnikatelského a veřejného sektoru, jaké se v této oblasti nabízí finance, co jsou hlavní výzvy sektoru. Druhý den akce se detailně věnoval energetice. Konferenci zaštítili ministr pro místní rozvoj a ministr průmyslu a obchodu, byla zrealizována ve spolupráci a s podporou města Brna, Institutu veřejné správy Masarykovy univerzity, CzechInvest a Jihomoravské agentury pro veřejné inovace JINAG.

Více informací ZDE

Zdroj: https://zdravykraj.kraj-lbc.cz/projekt-zdravy-liberecky-kraj/aktuality/investice-a-energetika-tema-nejen-pro-obce-a-regiony-ve-dnech-26-27-ledna-2023-se-v-brne-uskutecnila-jiz-29-konference-narodni-site-zdravych-mest-cr-prezentace-jsou-k-dispozici-siroke-verejnosti-n1122821.htm